Uitgaan in Gambia

Alcohol
Overal is alcohol te krijgen. Echter in bepaalde clubs wordt alleen bier geschonken. In Gambia is het toegestaan je eigen drank mee te nemen naar een bar of club. Uw gids kan u vertellen welke alcohol geserveerd wordt en kan met of voor u uw gewenste alcohol inkopen.

Veiligheid
Het is absoluut veilig om naar welke bar of club dan ook te gaan. Echter net als overal in de wereld kom je dronken mensen tegen in het uitgaansleven. Als u niet op de SeneGambia strip uitgaat, dan is het aan te raden een gids/taxi chauffeur mee te nemen. Ten eerste kan deze u naar de bar brengen en u ook weer voor u hotel afzetten. Ten tweede is het 'rustiger' uitgaan, omdat u niet door iedereen zult worden aangesproken. En ten derde kent uw gids de pappenheimers in de uitgaansgelegenheden en hij loodst u dan ook veilig naar en door de bar of club.

SeneGambia Strip
In Kololi vind je de zogenaamde SeneGambia strip. Dit is een straat met allerlei restaurantjes, barretjes, wisselkantoortjes en winkeltjes. Een prima locatie om je een hele avond te vermaken.

Strand feestjes
Op zondagavond vanaf een uur of zes vinden er op diverse stranden feestjes plaats. Hele gezinnen komen naar het strand om samen te genieten van de ondergaande zon. De een heeft een bbq bij zich. De andere maakt muziek. Het is een groot feest van kleuren, geuren en geluiden. Uw gids kan u wel vertellen waar u moet zijn.

Clubs
Ook zijn er diverse nachtclubs. Afhankelijk van welke avond (in welk seizoen) u uit wilt gaan, kan uw gids uw adviseren welke club de beste keuze is. Bel of App mij gerust voor meer  informatie .


 

Uitgaan in Gambia

Uitgaan Gambia